Zamieszczone przez arturas03
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
-
wlasnie gdybam o 990 adv lub 1190 advR i sie troche boje - bo strasznie duzo ludzi sieje popelina na forach i sa rozne skrajnosci - od religi "orange" po wieszanie psow i straszenie remontem co dwa zakretynasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Ja swojego dzadkoscigacza wlasnie zgarazowalem :cry: .
Pyknalem przez 5 miesiecy 5300 km
.Bedzie teraz smutno...ale mozna teraz przez zime pomarzyc o ewentualnym nastepcy spod znaku HD :szeroki_usmiech
Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
mój osioł już też smalcem na zimę zalany- w tym sezonie pękło 12kkm- także do wiosny trzeba będzie trochę włożyć grosza- opony, rozrządy i to najważniejsze- stalowe przewody hamulcowe
Komentarz
-
A ja jeszcze mam zamiar śmigać :P W tym sezonie zrobiłem 7500km i wciąż mi mało :diabelski_usmiech
Mnie też czeka wymiana rozrządu i tylnej kiszki, na szczęście linkę hamulcową mam w stalowym oplocie więc wydatek mniejszy, tylko spodobały mi się inne sakwy do mojej "shadowy" i jak tu kasę zaoszczędzić :PZamieszczone przez zajasdo wiosny trzeba będzie trochę włożyć grosza- opony, rozrządy i to najważniejsze- stalowe przewody hamulcowe
Komentarz
-
Ja natomiast w tym sezonie zatankowałem motocykl tylko 4 razy...
Na okrągło praca, dom, garaż, spanie, praca, dom, garaż, spanie, praca.....skodowóz
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=67331
Zupełnie z innej beczki:
https://plus.google.com/photos/11790...433?banner=pwa
Komentarz
-
tutaj zacytuję klasyka: "gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia"Zamieszczone przez ahmed799i jak tu kasę zaoszczędzić
Komentarz
-
Jak tam braci motocyklowa maszyny już zakonserwowane na zimę, czy jeszcze macie zamiar śmigać??
Komentarz
-
-
Zima zimą, ale ja na rowerze nawet w zimie jeżdżę
Moja Kona jest niepokonana jeśli chodzi o szusowanie po śniegu
Trzeba się tylko dobrze ubrać, bo pizga złem. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Nie trzeba być twardym , tylko cieplo ubranymZamieszczone przez zajasw moich stronach zima...ale jeszcze widuje "twardzieli"
W przyszłym tygodniu ma być słońce i +4 ,... to się aku podładuje :diabelski_usmiech
Edit 02.12.13
I było... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
No...jak tam panowie.
Inauguracja sezonu byla :?: Ja w niedziele 70 km wokol komina zrobilem :szeroki_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
To gratulować, moja maszyna stoi jeszcze rozebrana, zabrałem się za polerowanie wszystkich aluminiowych elementów bo już zrobiły się brzydkieZamieszczone przez gebekw niedziele 70 km wokol komina zrobilem
Komentarz
-
-
ja w ten weekend planuję myszy z wydechu wygonić i obudzić konie z zimowego snu...byle by pogoda dopisała...
Komentarz
-
W niedziele oficjalnie rozpoczęty sezon
Motocykl poświęcony w Sobowidzu i pierwszy pasek zlotowy tego sezonu wisi już na lusterku
A tak nawiasem 700 km w siodle już zrobiłem
Komentarz
-
skodowóz
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=67331
Zupełnie z innej beczki:
https://plus.google.com/photos/11790...433?banner=pwa
Komentarz
-
Wczoraj widziałem w toruniu OCPka na motocyklu rej SD .... Miał na lewym kufrze naklejone logo. Może wiecie któż to??
Komentarz
-
szykuje się wypad do CRO w I połowie września...jakby ktoś miał podobny plan to może połączymy siły?
Komentarz
-
Widzę że temat podumiera . Ja teraz mam trochę mało czasu na przyjemności ale i tak w ciągu miesiąca udało mi się zrobić moją xl 600r 1000km
Daniel
Komentarz
-
lilo,Zamieszczone przez lilow ciągu miesiąca udało mi się zrobić moją xl 600r 1000km
U mnie nakręcone w tym sezonie 6300 km i zostało 1400km do przebiegu 100 kkm :P w mojej shadowce :wink:
Komentarz
-
Ja ze względu na zmianę przepisów również kupiłem dwukołowca - pierdzikółko 125ccm
Na razie bzykam po wsi czekając na wejście w życie ustawy
Komentarz
-
ŁadnieZamieszczone przez ahmed799U mnie nakręcone w tym sezonie 6300 km
Pochwal się co nabyłeś :PZamieszczone przez shadorównież kupiłem dwukołowcaDaniel
Komentarz
-
Kupiłem roczny skuter Kymco Agility City. 125ccm, nie całe 10KM.

Chce się nauczyć jeździć i zobaczyć czy mi się to spodoba. Jeśli tak to kupię coś mocniejszego. Albo zrobię prawko A.
Komentarz

Komentarz